Ceyhun Eris har börjat producera!

Ceyhun Eris

Superettans mest erfarna spelare har på allvar börjat presentera sig för den svenska publiken. I premiäromgången fick han ett par minuter på slutet för att känna på hetluften. När det var dags igen idag för en ny omgång så fanns han med från start med nr. 90 på ryggen.

Innan han blev utbytt i den 85:e minuten så hann han med både att spela fram till ett av målen i Assyriskas segermatch mot IFK Norrköping med 2-1 samt att dra på sig ett gult kort. Det dröjde inte länge innan lovorden började trilla in på diverse forum.

Jag har skrivit det innan och gör det igen. Så fort Ceyhun har känt på hur det är att spela i Sverige och dessutom hittar formen så kommer han att dominera i superettan. En spelare i hans klass är till och med för bra i Allsvenskan. För de som läser detta och har möjlighet att se Superettan ska nog göra det ifall tillfälle ges för det troliga är att han lämnar Sverige när kontraktet går ut. Kanske tom innan dess.