David Trezeguet ersätter Jo?

Galatasaray är på jakt efter en anfallare till efter säsongen, Jo har man endast lånat in och man kommer antagligen inte att använda optionen på spelaren då man skulle vara tvungen att betala över 14 miljoner euro för spelaren som inte alls verkar stämma in i den filosofi som Rijkaard har. Han har gjort mål, men ofta i matcherna hamnar han fel, samtidig som den berömda brassedisciplinen verkar gälla även Jo.

Det pratas nu om att den franska anfallaren, David Trezeguet, ska kunna vara på väg till Galatasaray. Trez som just nu är i Juve har haft skador den senaste tiden men han är fortfarande en fruktad målskytt med tanke på sin fart och sitt sinne för mål. Dock är frågan hur det blir med Milan Baros som haft en otrolig otur den här säsongen, skadan han fick efter Emres vårdslösa tackling har hållit honom borta ett bra tag från dom gröna planerna men sakta närmar han sig matchform, men det är en bit kvar. Han har dessutom nu bara 1 år kvar på kontraktet och frågan är hur länge Milan blir kvar, självklart hoppas man för alltid, men med tanke på att han gått så pass bra så är han attraktiv utomlands.