Fenerbahce vill ändra matchtiden!

Tidigare under dagen fick Fenerbahce avslag på sitt förslag som man lämnade in till fotbollsförbundet där man ville att matchen mot Kasimpasa i nästa omgång skulle spelas på samma tid som Bursaspor – Galatasaray. Men från och med nästa vecka (omgång 32) och fram till sista matchen (omgång 34) kommer alla matcher (eventuellt bara topplagens) att spelas på samma tid för att slippa några ”spela efter resultat” matcher.

***

Nyheter från dagens träning

Varken Andre Santos (fotled) eller Gökhan Gönül (axel) deltog i dagens träning pga skador. Sedan tidigare skadade Ali Bilgin, Uğur Boral och Deniz Barış fortsatte med sina rehabiliterings program medan målvakten Volkan Demirel som har problem med midjan stod över första delen av träningen. Men både Volkan och Ali deltog lite senare i träningen.

Fenerbahce kommer att fortsätta sina förberedelser inför matchen mot Kasimpasa imorgon.