Günes vill ha Hutchinson

Trabzonspors tränare är enligt ryktena i media ute efter den gamla svenskbekantingen Atiba Hutchinson som bland annat har spelat för Öster och Helsingborg, men som idag hör hemma i danska ligan och danska storlaget FC Köpenhamn. Hutchinsons namn har nämnts flertalet gånger tidigare och värvningen av Alanzinho visar att Trabzonspor har ögonen på den nordiska marknaden och där av är det inte helt omöjligt att detta rykte faktiskt stämmer. Atiba har hunnit bli 27 år och var under sin tid i Allsvenskan mycket bra och riktigt farlig att ha emot sig i motståndarlaget.

Födelsedatum: 08.02.1983
Födelseort: Brampton
Nation: Kanada
Ålder: 27
Längd: 1.87
Vikt: 72
Position: Anfallare
Klubb: FC Köpenhamn
Spelat i: York Region, Toronto, Öster, Helsingborg


Doğum Tarihi: 08.02.1983
Doğum Yeri: Brampton
Ülkesi: Kanada
Yaşı: 27
Boyu: 1.87
Kilo: 72
Mevkii: Forvet
Kulübü: Kopenhag
Oynadığı takımlar: York Region, Toronto, Östers, Helsingborgs