Halvtidsvila: Manisaspor 1 Fenerbahce 0

De har inte varit någon vidare fotbollsunderhållning vi har fått se under den första halvleken mellan hemmalaget och Fenerbahce.

Trots att bortalaget har ett stort bollinnehav så har man väldigt svårt att skapa chanser utan Manisaspor har känns något hetare när laget har gått till anfall och har också skapat de bästa chanserna.

Precis som jag varnade innan matchen så har Manisaspor två duktiga spelare i Isaac Promise och Joshua Simpson som ligger bakom det flesta hos hemmalaget.

Men målet gjordes istället av den hårdjobbande mittfältaren Mehmet Güven som höll sig framme vid Jaques Momhas inlägg och skarvade bollen vidare mot mål, otagbart för målvakten Volkan Demirel som fick släppa in en boll för första gången på sex matcher.

Fenerbahce är just nu vidare med 2-1 men ett till mål av Manisa skulle innebära förlängning.