Hamit Altintop utvisad!

Hamit Altintop

Hamit Altintop som har börjat få allt mer speltid i Bayern München den senaste tiden blev tidigare under dagen utvisad i toppmötet mot Schalke 04 efter två gula kort i slutet av den första halvleken. Innan dess hade Bayern lyckats göra två mål inom loppet av två minuter, dessutom hann även Schalke göra ett mål innan Hamit fick kliva av planen. Men trots en man mindre på plan lyckades bortalaget Bayern hålla undan och vinna med 2-1.

För de som är intresserade har Bayern München ett andralag som håller till i tyska tredje divisionen där bl.a. Mehmet Ekici, Taygun Kuru och Deniz Yilmaz håller till. Taygun har inte fått så mycket speltid den här säsongen men det har däremot både Mehmet och Deniz fått. Mehmet har gjort 11 mål på 24 matcher medan Deniz har gjort 8 mål på 20 matcher.

Deniz Yilmaz är supertalangen som var med och vann både guld i U17 EM och även brons lite senare i U17 VM. Han har hunnit bli 22 år gammal och var så sent som i höstas med i det turkiska U21-landslaget. Mehmet Ekici har i sin tur istället valt att presentera det tyska landslaget vid ungdomssammanhang och fyllde 20 år för drygt en vecka sedan. Återstår att se om han dyker upp i det turkiska eller tyska U21-landslaget så småningom.