Hur klarar sig laget utan Bilica?

Det ska bli mycket intressant att se hur Fenerbahce kan klara sig ut Fabio Bilica. För ser man på statistiken i tidigare matcher som antingen Diego Lugano eller Bilica har missat så ser det inte alls lovande ut.

I elva matcher har mittbacks paret Bilica och Lugano inte spelat med varandra den här säsongen. Då har det blivit 5 segrar, 4 förluster och 2 oavgjord. På dessa matcher har man även släppt in 18 mål för att jämföra mot de 9 man har släppt in i de övriga 19 matcher. Ni ser skillnaden?

Diego Lugano och Fabio Bilica har helt klart varit ligans bästa mittbackar den här säsongen och är tillsammans med Volkan Demirel den största anledningen till att laget har hållit nollan i 6 raka ligamatcher. Volkan är nu uppe i över 500 minuter sedan han släppte in ett mål. Ett mycket imponerade facit. Vi får hoppas verkligen att den håller i sig och att ersättaren Bekir Irtegün (det blir troligtvis han) gör ett bra jobb vid sidan om Lugano.