Ingen match den här veckan!

Fenerbahce skulle egentligen ha mött Ankaraspor den här veckan men eftersom Ankara klubben kastades ut från högsta ligan för drygt ett halv år sedan innebär det istället att Fener vinner matchen på WO och får därmed tre ”gratis” poäng vilket i sin tur betyder att spelarna får en välbehövlig vila inför nästa veckas matcher, först returmatchen mot Manisaspor i turkiska cupen på Onsdag och sedan derbyt mot Besiktas nästa helg.

***

Flera spelare har varit hämmade av skador den senaste tiden och tar därför tillfället i akt att ”vila” upp sig inför de kommande veckorna där laget har chans att vinna både ligan och turkiska cupen.Varken Ugur Boral och Ali Bilgin, som rehabiliterar för tillfället deltog i den vanliga träningen.

Det gjorde inte heller Semih Sentürk, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Selcuk Sahin och Özer Hurmaci utan dessa tränade inomhus istället. Dessutom stod Vederson över dagens träning sedan han nyligen anlänt tillbaka från Brasilien.