Kasimpasa 0 Fenerbahce 1: Sjunde raka nollan!

Fenerbahce tog över ledningen i ligan efter 1-0 borta mot Kasimpasa sedan ersättaren Bekir Irtegün blivit stor matchhjälte då han nickade in matchens enda mål i slutet av matchen.

Bursaspor kan dock ta över ledningen igen om laget vinner den svåra bortamatchen mot Galatasaray som startar om drygt en timme.

I dagens eftermiddagsmatch mellan Kasimpasa och Fenerbahce var det bortalaget som dominerade matchbilden även om siffrorna bara blev 1-0. Men just det har varit Feners akilleshäl den här säsongen för trots att man har haft en större bollinnehav än sina motståndarna hela säsongen igenom så har man oftast vunnit matcherna  med liten marginal.

I ärlighetens namn kunde man ha vunnit med flera måls marginal mot Kasimpasa men skärpan framför mål var inte där (som vanligt.) Även om man såklart inte ska klaga över ett lag som leder ligan samt inte har förlorat någon match på 8 matcher (7 segrar och 1 oavgjord) så är det alltid oroväckande när man bara leder med 1-0. För ett minsta skitmål av motståndarna kan förstöra festen och då spelar det ingen roll hur stor bollinnehav, hur många målchanser man än har.

Nu blev det trots allt seger för Sari Kanarya som därmed sätter stor press på både Bursa och Galatasaray som spelar sin match senare ikväll. Båda lagen måste vinna, speciellt Galatasaray om man vill vara med i kampen om ligaguldet till slutet.

***

Kasimpasa 0-1 Fenerbahce (0-0)

0-1 Bekir Irtegün (76)

Varningar: Ergün (Kasımpaşa), Selçuk, Bekir, Gökhan Ünal (Fenerbahçe)

Stadion: Recep .Tayyip Erdoğan
Domare: Cüneyt Çakır, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz:

Kasimpasa: Murat Şahin, Keller, Koray, Merthan, Ergün, Yekta, Emre Toraman, Murat Erdoğan, Sancak(Özgür dk. 74), Şahin(Gökhan Güleç dk. 74), Cenk:
Tränare: Yılmaz Vural

Fenerbahce: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Deniz dk. 90+4), Bekir, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz(Deivid dk. 76), Selçuk, Emre Belözoğlu, Özer, Alex, Güiza(Gökhan Ünal dk. 88)
Tränare: Christoph Daum

***

Matchens mål

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wyes3wHxViQ]