Lyckad debut för Ceyhun Eris!

Ceyhun Eris som mycket överraskande gjorde klart med Assyriska för en dryg vecka sedan gjorde debut för sin nya klubb tidigare under dagen när han fick hoppa in de sista 30 minuterna i träningsmatchen mot Gröndal som Assyriska vann med 3-0. Enligt klubbens hemsida var det ett piggt inhopp som Ceyhun stod för då han var delaktig i alla tre målen.

Läs artikeln på Assyriskas hemsida här!

***
Kul för Ceyhun att debut gick bra även om motståndet inte var det bästa men jag övertygad om att bara han kommer i form så kommer han att dominera i Superettan den här säsongen. Man ska komma ihåg att trots hans åldern så är det här en spelare som öppnade den turkiska högsta ligan väldigt bra för ungefär sex månader sedan och alla vet vilken skillnad det är mellan den turkiska högsta ligan jämfört mot Superettan.

Vi på Turkisk fotboll kommer givetvis att följa upp hur det går för Ceyhun!