Matchhjälten Bekir!

Den stora frågan innan matchen var hur Bekir Irtegün skulle ersätta avstängda Fabio Bilica då laget i tidigare matcher har släppt in massor med mål när någon av duon Diego Lugano eller Bilica inte har spelat. Svaret på den frågan blev: UTMÄRKT!

Bekir som inte alls fått mycket speltid den senaste tiden har när han har fått chansen tidigare under säsongen gjort bra ifrån sig och så blev det även tidigare under dagen. Tillsammans med Lugano såg han till att Kasimpasa anfallsspar Sahin Aygünes och Cenk Isler inte hade mycket att komma med. Dagen kunde inte heller bli bättre för Bekir när han en kvart före slutet höll sig framme vid en hörna och kunde relativt enkelt nicka in segermålet.

Dagens insats visade att Bekir verkligen vill ha en ordinarie plats i startelvan. Även om jag tror att Bilica åter är med i startelvan till nästa match så vet Daum nu om att han har en mycket bra ersättare i Bekir som när som helst kan hoppa in och göra bra ifrån sig. Som jag skrev innan så har Bekir tidigare under säsongen visat att han även kan spela högerback. Förhoppningsvis är det här början på något positiv vad gäller turkiska nyförvärv till Fenerbahce då många spelare som tidigare har gjort bra ifrån sig i andra klubbar totalt floppat i klubben.

Förutom Bekir så har även Mehmet Topuz och Özer Hurmaci som tidigare spelat i Kayserispor respektive Ankaraspor fått mycket speltid i Fenerbahce den här säsongen och stundtals visat upp ett spel som man har sett i deras tidigare klubbar.

Bekir efter matchen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pZkc9lHDGII]