Spansk Media hånar Turkiet

Spanien är ett av få länder där man sänder Turkisk Fotboll på TV, likt vi i Sverige ser Premier League etc. Under matchen, efter sekvensen då Fabian Ernst får rött kort släpper dock kommentatorerna den usla matchen helt och väljer att fokusera helt på Emre Belezoglu. Denne står för en filmning utan dess like och kommentatorerna väljer att skratta åt detta och dels håna domaren för att han går på en sådan här filmning, samtidigt som man kritiserar Emre som är en så stor spelare som väljer att bete sig på detta vis, men förklaringen hittar kommentatorerna i att han trots allt är fostrad i Italien.

Något annat som kommentatorerna tog upp är hur Emre skriker på alla och tror att han är kungen på planen, detta är något som många kritiserat Emre för denna säsong, men domarna runt i Turkiet har av någon anledning valt att förbi se att Emre skriker åt dom och motståndarna, samtidigt som han gör armrörelser emot dessa. Enligt regelboken ska det vara gult kort varje gång han beter sig så här, men av någon anledning har Emre och Fener en otrolig tur med att inte få kort när man beter sig illa mot sina kollegor.

Situationen när Ernst får rött kort, helt klart ingen träff i ansiktet som Emre försöker få det till eller en klar okontrollerad armbåge för den delen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C4zLOB1BnO4]

Sedan en intressant video om Feners beteenden mot domare…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aHO1wHHbl50]