Tre raka 0-0 matcher!

Tidigare under kvällen öppnade Gaziantepspor och Manisaspor upp den 29:e omgången genom att spela 0-0 inför tomma läktare. Det anmärkningsvärda med resultatet att det är  för tredje matchen i rad som Manisaspor spelar en 0-0 match. Totalt har laget spelat sju 0-0 matcher den här säsongen. Dessutom har laget nu hållit nollan i fyra raka matcher och är det bottenlag som har släppt in minst mål i ligan. Laget har nämligen bara släppt in 29 mål på 29 matcher jämfört mot lagen kring de i tabellen som har släppt in mellan 40:e till 50:e mål.

Även deras motståndare Gaziantepspor har visat en positiv trend i ligan de senaste veckorna då laget bara har förlorat en gång på sju matcher, dock har laget spelat oavgjort i fem av dessa matcher och med det klättrar man inte många placeringar i tabellen utan ligger på säker mark i mitten av tabellen för tillfället.

Varken Jimmy Dixon eller Gabriel, de förre Malmö spelarna nu i Manisaspor fick någon speltid.