Tümer Metin hyllas i Grekland!

Den turkiska fotbollsspelaren Tümer Metin som har gjort en bra säsong bakom sig i grekiska Larissa kan nu belönas med ett fint pris i Grekland. Han är nämligen en av de 18 spelare som har nominerats i kategorin ”Bästa spelaren i ligaspelet 2009/2010”.

Tümer som har spelat i Grekland sedan 2008 gjorde under säsongen 7 mål på 26 matcher och blev med det lagets bästa målskytt. Larissa hade dock en tung säsong och slutade i nedre delen av tabellen och hade till slut bara tre poäng ner till strecket.

Övriga spelare som är nominerade är: Nikopolidis (Olimpiyakos), Corvas (Panathinaikos), Torosidis (Olimpiyakos), Papadopulos (Olimpiyakos), Cavellas (Panionios), Kaçuranis (Panathinaikos), Ninis (Panathinaikos), Tümer Metin (Larissa), Vintra (Panathinaikos), Mellberg (Olimpiyakos), Duglao (Kavala), Zilberto Silva (Panathinaikos), Pablo Garcia (PAOK), Vladan Ivic (PAOK), Vierinia (PAOK), Skoko (AEK) ve Djibril Cisse (Panathinaikos).