Tuncay Sanli på väg bort

Vi har tidigare rapporterat om att den turkiska landslagsmannen Tuncay är på väg bort från Stoke City och nu kommer det nya uppgifter om att Stokes tränare Tony Pulis kommer att rensa rejält i truppen under sommaruppehållet och en av spelarna som då kommer att lämna klubben är just Tuncay. Vi har flera gånger under säsongen både fått höra och läst att han och tränaren inte drar jämnt och en flytt från Stoke är nog det bästa för honom själv.

Tuncay har nu varit ett par år i England utan att riktigt lyckas och det bästa just nu vore nog att om han inte hamna i en toppklubb lämna England för att testa på lyckan i något annat land. Annars är han alltid välkommen hem till Fenerbahce som är i behov av förstärkning på kanterna när lagen ska spela i Champions League till nästa säsong.

För att läsa hela artikeln om Tony Pulis och situationen i Stoke City, klicka här!