VI SKRIVER VAD VI VILL

Vi har den senaste tiden fått kommentarer som att vi skriver partiska artiklar och anklagande artiklar. Men vad är det som säger att vi inte får göra det?

Vi är supportrar och vi skriver som supportrar, vi skriver vad vi vill och vi skriver det ur våran synvinkel. Självklart är vi färgade av våra klubblag och självklart har vi rätten att såga offentliga personer som spelar fotboll, dömer fotboll och bestämmer om fotbollen.

MEN vi går aldrig till några personangrepp, vare sig via kommentarer och artiklar. Fotboll är inte som att gå i kloster, fotboll är som att gå på FEST. Men skillnaden på våran sida och på SF är att denna fest ska inte urarta, utan alla ska ha kul, hela kvällen! Därför ber vi er som bara är på sidan för att provocera och försöker utmåla oss skribenter som hatare, att hålla er till Svenskafans. Vi redaktörer drar åt samma håll och vi tycker och tänker OLIKA, men skillnaden är att VI, gentemot vissa personer på internet fortfarande är kompisar och vi är så pass öppna och tar fotbollen med en sån klackspark att vi kan trots mindre tjafs kan fortsätta vara vänner och kamrater.

Vi har varit slapphänta på att verkligen följa reglerna i våra kommentarer och det har lett till att en del kommentarer är på väg åt fel håll, därför sätter vi genom denna text ett stopp direkt för detta och förtydligar att vi INTE accepterar provokationer etc. DOCK tillåter vi diskussioner utan provokationer, personangrepp och otrevliga uttalanden.

Hälsningar,

Meats, IlProffesore och Fotbollstoken