15-åring debuterade i Süper Lig!

15-årige Nuri Fatih Aydın fick tidigare under kvällen debutera i Süper Lig när han hoppade in i slutet av mellan Diyarbakirspor och Eskisehirspor. Nuri som spelar i ”Es, Es” har den här säsongen mestadels hållit till i deras U15-lag men fick för ett par dagar sedan chansen i A2-laget och nu har han alltså också fått känna på A-lagspel.

Eskisehirspor som vann matchen med 2-0 inför tomma läktare ställde upp med spelare som inte har fått så mycket speltid tidigare under säsongen vilket betydde att Erkan Zengin inte fick någon speltid.

Hur det blir med Erkan Zengin som efter säsongen återvänder till Besiktas återstår att se. Han har gjort bra ifrån sig i ”Es, Es” och jag skulle därför inte bli förvånad om han dyker upp i deras lag även nästa säsong. Men här ligger bollen hos Besiktas som förhoppningvis inte kräver allt för mycket. Eskisehir har sedan tidigare värvat unge anfallaren Batuhan Karadeniz från Besiktas.