Antu.com slår näven i bordet

Den största fansidan i Turkiet, Antu.com som är den sida där i stort sett alla fenersupporter hänger, har efter matchen slagit näven i bordet och man har haft 2 tunga budskap på sin hemsida. Första skrev man efter gårdagens dåliga speaker att det var en stor skandal och att man vill veta hur i helvete detta kunde hända och idag kräver man att huvuden rullar.

Antu.com anser att om man i 12 år nu skrutit med den bästa ekonomin,  bästa arenan etc etc, hur kan man inte värva på ett bra sätt? Varför ska man behöva lida med en anfallare vid namn Güiza som inte gör någon glad och varför har man en tränare som aldrig har lyft upp en talang från dom egna leden? Man ifrågasätter hela ungdomsverksamheten, med tanke på att man dom 12 senaste åren knappt fått fram någon egen produkt av kaliber, med tanke på att Galatasaray, Besiktas och nu Bursa verkar producera dessa på löpande band.

Antu.com har fått nog och när dessa har fått nog, då har man många röster med sig. Det ska bli intressant att se om Aziz Yildirim avgår, som våran nya skribent MasterFB har berättat om eller om han får vara kvar. Det ser svårt ut just nu, med tanke på gårdagen, men lita på att någon individ. Om det är Aziz eller inte låter jag vara osagt, kommer att göra om organisationen kring fotbollen ordentligt.

Daum som för någon vecka sedan på Svenskfans var en hjälte och som fått igång laget på riktigt dom senaste 10 omgångarna ville supportrarna igår lyncha mitt på planen, kan han vara kvar? Kommer Güiza att vara kvar? Vi får se…