Är Milos Krasic på väg till Fenerbahce?

Milos Krasic

Det är rysk media som skriver att CSKA Moskvas stjärnytter är på väg till Turkiet och Fenerbahce. Krasic själv säger sig vara smickrad av idén att flytta till Fenerbahce. Att klubben har kvalificerat sig till en plats i Champions League kan vara en av anledningarna om det blir en flytt till Istanbul eller inte. Det är nämligen så att CSKA kommer att spela i Europa League till nästa säsong men han själv föredrar Champions League. Övergången sägs ligga runt 18 miljoner Euro men intresset från andra klubbar kan trissa upp priset.

Krasic själv säger vidare så här:Jag diskuterar fortfarande en övergång till Fenerbahce. Andra klubbar vill också ha mig men jag kan inte avslöja deras namn. Låt mig först tala med Fenerbahce. Jag känner till klubben sedan tidigare och speciellt fansen är fantastiska. Det är en 50 % chans att jag hamnar i klubben”.

***

Om Krasic har sagt de här orden är det väldigt kul att han ser spel i Fenerbahce som ett alternativ och jag hoppas verkligen att klubbledningen inte backar pga priset om det finns en möjlighet att han spelar i klubben nästa säsong.

För Fenerbahce behöver verkligen göra ett par stjärnvärvningar till nästa säsong om man vill lyckas i Champions League. Tänk er själva ett kantspel bestående av Milos Krasic och Balázs Dzsudzsák.