Arda Turan till Liverpool?

Arda Turan till Liverpool?
Arda Turan till Liverpool sommaren 2010?

Ska Arda Turan till Liverpool den här sommaren? Jah.. de får vi väl se då han har kopplats ihop flera gånger med just Liverpool men har också ryktats vara påväg till klubbar så som Milan,Juve,Barcelona och Manchester United som hade scouter på plats under EM 2008 och kollade på Arda Turan. En länk till där de har skrivit fakta om A.Turan på Uniteds officiella hemsida efter scoutrapporten:http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={83A644F4-1A7E-48B9-AF95-4605613A9A18}&newsid=6611817 . United hade också ett intresse för Turan under sommaren 2009 men gjorde inget köp av turken. De tre förstnämda klubbarna innan Manchester United hade också intresse  först 2008 efter Arda Turans fantastiska EM-insats. Men flera klubbar har jagat honom sedan han gjorde alags-debut för GS, bl.a. Arsenal FC. Övergång närmast för Arda är till Liverpool som har varit mest intresserade och Arda har själv sagt att om det finns någon klubb han skulle vilja representera ute i Europa skulle det vara Liverpool vilket är hans favoritlag också. Dock säger SkySports att turkiska rapporter har sagt att Galatsaray har nobbat bud på Arda Turan från engelska klubbar som Liverpool och Arsenal.

Lämnar Arda Turan Galatasaray nu till sommaren för spel ute i Europa? Tyck till!

SkySports säger även att Aston Villa och Everton har lagt bud på Abdul Kader Keita fast Gala har meddelat klubbarna att han inte är till salu.