Aziz Yildirim lämnar Fenerbahce!

Aziz Yildirim lämnar Fenerbahce enligt uppgifter från Fanatik. Efter att lovat 3 år i rad nu om att ligan skulle hamna hos FB har han fått kritik, men mest efter det som hände just igår om att man tappade guldet i sista sekund igen! Riktigt stökig natt var det i Kadiköy,Istanbul igår då det brann på läktaren, kaos efter matchen då annonsören informerar fansen om att BJK – BS spelat oavgjort och sedan kliver sanna sanningen fram att Bursaspor har vunnit och efter matchen utanför arenan var det ett par blodiga scener inte stora dramatiker upplöstes direkt men folk i röran blev på detta vis förvirrande och vissa började just attackera varann och kasta saker på varann som inte direkt var med meningen.. Så här sa Aziz efter åt:

“Şu anda tribünlerimiz yanıyor; sorumlusu benim. Topu bir türlü iki direk arasından geçiremediniz; sorumlusu benim. Dışarıda kan gövdeyi götürüyor; sorumlusu benim. O yüzden Fenerbahçe Başkanlığı’nı bırakıyorum. Hakkınızı helal edin”

Efter dessa uttalanden var de spelarna som hörde detta i stor chock, spelarna hade stor sorg och man fick veta om att Fenerbahces förstekeeper Volkan Demirel blev riktigt ledsen och fällde tårarna.