"Billy" Mehmet till Genclerbirligi!

Genclerbirligi med bl.a. Labinot Harbuzi och Sinan Ayranci i truppen har värvat anfallaren William ”Billy” Mehmet som närmast kommer från St: Mirren. ”Billy” Mehmet har skrivit på ettårskontrakt med Gencler som dessutom kan förlänges med tre år om parterna kommer överens.

Eftersom ”Billy” Mehmets pappa kommer från turkiska delen av Cypern och mamman från Irland så kommer han att spela med turkisk pass i Genclerbirligi.

Vem är då denne spelaren?

Han föddes i London den 3:e Januari 1986 och inledde sin fotbollskarriär i West Hams ungdomsorganisation. Efter tiden i West Ham flyttade han till Dunfermline där han efter två år och 4 mål på 54 matcher flyttade till en ny skotsk klubb i St:Mirren. Där blev det 17 mål på 104 matcher. Han har dessutom en U21-landskamp för Irland på sin meritlista.

Tydligen ska han vara känd för att dansa ”break dance” efter sina mål men undertecknad har inte lyckats hitta någon video på detta.