"Es, Es" i samarbete med AC Milan!?

Enligt klubbens hemsida har Eskisehirspors president Halil Ünal rest till Milano tidigare under veckan där han har träffat representanter för den italienska storklubben AC Milan.

Som Halil uttryckte sig så fyller Eskisehir 50 år, 2015 och fram till dess så vill man gärna lära sig om hur en storklubb både fungerar och arbetar. Mötet med AC Milan sägs vara en del av arbetet i att göra Eskisehirspor ännu större.

Hur det här samarbetet Milan kommer att se ut skall man alltså diskutera under mötet och kommer därefter uttala sig om detta till medierna.

Intressanta uppgifter som kommer från klubbens hemsida. Det vore väldigt positivt för både Eskisehirspor och turkisk fotboll om klubben på något sätt skulle komma igång med ett samarbete med AC Milan. Men hur detta kommer att se ut skall vi alltså få reda på under nästa vecka. Eller som president själv nämner det hela: Vi ska bli ””broderklubb” till Milan.

Det skiljer STORA fotbollsvärldar men dessa klubbar men en sak har de gemensamt och det är att båda spelar med samma färger på sina matchtröjor!