EXTRA: Turkiet 2a i Eurovision Song Contest 2010.

Lite off topic men man får ändå gratulera maNga som kom på andra plats med låten ”We Could Be The Same”. Etta kom Tysklands Lena Meyer-Landrut med låten ”Satellite”. Ett grattis till Tyskland och till Turkiet också som var mycket bra denna kväll. Andra gången i rad som slutar i Top5 i Eurovision Song Contest. Förra året kom Hadise 2a med låten ”Dum Tek Tek”.

*Något litet blev jag ändå överraskad med hur vissa länder röstade, men tja man röstar för det man tycker om. Men att i semifinalerna gick vissa tippade låtar ut såsom Sveriges låt med Anna – This Is My Life. Hur som helst när jag gick runt om i stan så såg jag denna löpsedeln utanför en kiosk:

Sant eller ej? Who knows..

Turkiets låt 2010 (från semifinalen):

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9XwlTisbPdw]