Fanatik: Özkan till GS

Serdar Özkan ska enligt Fanatik vara på väg till Galatasaray när säsongen tar slut, en värvning som minst sagt skulle vara intressant. Serdar Özkan är en av dom mest tekniska spelarna i Turkiet MEN det känns som att han inte har den harmonin som han hade tidigare i BJK och där av har formen gått neråt. Dock känns det som att han inte kommer att hamna i Galatasaray med tanke på att han är en egen produkt från BJK´s egna led. Vi får se hur det blir, men det skulle vara kul att ser Serdar med några av sina gamla vapendragare i U21 landslaget.

Det skrivs även att BJK´s målvakt Hakan Arikan skulle vara på väg till GS, men detta hoppas jag personligen inte sker! Ufuk och Aykut vill jag fortfarande se som våran målvaktsbesättning. Äntligen har ju Rijkaard strukit Franco och vi har fått en trygg målvakt där bak, fortsätt nu med Aykut och börja ge Ufuk chansen så att han sakta men säkert kan ta över och bli den målvakt som spåkulan spått tidigare!

Fener vågade ge Volkan chansen en gång i tiden, nu när han landets nummer 1. Skulle Ufuk få samma förtroende skulle han säkerligen bli landets nästa nr 1, men det gäller att GS VÅGAR, ge honom chansen och inte låta honom ruttna på bänken och peta honom för målvakter som Leo Fiasko!