Fenerbahce 2 Eskisehirspor 0: Bilder från matchen

För att se bilder från matchen klicka här!

Notera det otroligt vackra tifot som den 12:e spelaren bjöd på innan matchen.

”Fener Gol Gol Gol! Sampiyonluk Geliyor!

***

Även om Fenerbahce toppar ligan med 70 poäng före Bursaspor som har 69 poäng så kan man ändå säga att tabelltoppen ser ut så här inför nästa omgång:

  1. Bursaspor, 72 p
  2. Fenerbahce, 70 p

Anledningen till detta är att Bursaspor i nästa omgång möter Ankaraspor, ett lag som inte längre spelar i den högsta ligan och därmed får tre ”gratis” poäng. Därför kan man redan nu konstatera att Bursaspor kommer att ha 72 poäng innan Fenerbahce spelar sin match Ankaragücü på bortaplan.

Givetvis sätter detta press på Fener spelarna som vet om att de måste vinna då Bursaspor återigen har tagit ledningen. Samtidigt måste man säga att Ankaragücü är ett svårslaget lag med spelare som Geremi, Robert Vittek, Jerome Rothen m.fl. som säkert vill sätta käpparna i hjulet för en storklubb. Det skall även tilläggas att Ankaragücü är ett svårslaget lag på hemmaplan där det bara har blivit två förluster. Anledningen till att laget inte ligger högre upp i tabellen är att man spelar för många oavgjorda matcher. Totalt har man spelat tretton oavgjorda matcher i ligan den här säsongen vlket även är mest av alla klubbar.

Men innan man tar sig an Ankaragücü skall man först vinna den turkiska cupen och det är något som man inte har gjort på nästa trettio år. På onsdag är det nämligen dags för final i den turkiska cupen mot Trabzonspor.