Framtiden ser ljus ut…

Häromdagen så meddelades det från klubben håll att föreningen under det närmaste året kommer att ha en budget på över 179 miljoner Euro. Nu kommer inte dessa pengar att bara användas till och inom fotbollen utan det handlar om hela pengar till hela föreningen.

Precis som jag rapporterade häromdagen så har klubben stora planer på att bygga en jätteträningsanläggning i provinsen Düzce, några mil utanför Istanbul. Ett arbete som är unikt i Turkiet och kommer att slå hela världen med häpnad. Dessutom håller klubben på att bygga en ny jättearena som bland annat ska användas till basket. Arenan som jag nämner nu kallas än så länge för Ülker Arena i folks munnar.

Ülker Arena

Det är väldigt imponerade att klubben har väldigt stora planer inför framtiden. Även om detta inte handlar om fotbollen så har det ändå en direkt koppling till sporten eftersom om det går bra för Fenerbahce ekonomiskt så kommer man att även satsa på fotbollen inte bara de övriga sporterna. Fotbollslaget kommer ju att bland annat använda sig av den nya träningsanläggningen som är på gång.

Och om detta inte var nog så meddelar klubben på sin hemsida om att ytterligare en stjärnspelare  inom sin sport (den här gången i damer för volleyboll) är på väg till klubben och kommer att presenteras inom kort. Tidigare så har klubben värvat stjärnspelare till herrlaget i volleyboll och damlaget i basket. Hur långt tid är det kvar innan vi får se en stjärnspelare till fotbollslaget?

Det skrivs nämligen i rysk medier att Milos Krasic är klar för klubben. Prislappen sägs vara 15 miljoner Euro.

Framtiden ser som sagt mycket ljust….