Galatasaray avslutar säsongen snyggt!

Galatasaray spelade  för ett par omgångar sedan bort sig från guldstriden genom att spela oavgjort mot Sivas och förlora mot Es-Es bland annat, men dom senaste matcherna har Galatasaray spelat upp sig och man har faktiskt arbetat på bra i skymundan av guldstriden och börjat underhålla publiken igen. Framförallt är skillnaden på vinst och förlust Milan Baros. Med Baros tillbaka på planen, med sin hunger och  vilja, får Galatasaray en ny dimension i spelet. Samtidigt som Aykut som petat Franco spelar mycket stabilare och ger en trygghetskänsla till oss supportrar och lagkamrater.

Det pinsamma för Sportchefen och tränarstaben är att man valt att ge Franco chansen gång på gång, trots att han spelat uselt. Tänk om vi haft Aykut eller Ufuk från början, förstå vad många mål vi hade kunnat undvika bakåt och tänk om Emre Belezoglu inte tacklat Milan Baros på ett sätt som gjorde att han blev borta i 6 månader! Men men, skador och dåliga beslut är sådant som tillhör fotbollen, tyvärr är det skillnaden mellan Guld och inte Guld. Ett guld som Galatasaray inte kommer att ta, men som antingen Fener eller Bursa kommer att ta.

Nu gäller det att GS fortsätter att prestera och spela bra fotboll!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=okIViD6HEI0]