Galatasaray värvar duo!

Säsongen har precis tagit slut men det hindrar inte Galatasaray från att bredda truppen inför nästa. Klubben rapporterar via sin hemsida att man har värvat både mittfältaren Serdar Özkan från Besiktas samt anfallaren Mehmet Batdal från Bucaspor i Bank Asya. Båda spelarna har skrivit på ett varsitt treårskontrakt.

Serdar Özkan är den tidigare talangen som aldrig har blommat ut, kanske tar karriären en ny fart i Galatasaray? Han har under den gångna säsongen bara spelat 12 matcher för Besiktas. Totalt har han spelat 71 ligamatcher för BJK och gjort 5 mål.

Mehmet Batdal däremot har en strålande säsong bakom sig i Bucaspor där han på 32 matcher gjorde 18 mål. Batdal som har kallats för ”Turkiets Ibrahimovic” har tidigare under säsongen varit på väg till Fenerbahce. Det är lång och stark anfallare som har varit en pålitlig målskytt i de lägre divisionerna de senaste åren. Frågan är om han tar ytterligare steg i utveckling i en storklubb? Batdal har även några U21-landskamper på sin meritlista.