GS på jakt efter Doni?

Galatasaray är på jakt efter Romas målvakt Doni om ryktena i italiensk media stämmer. Doni som är 31 år fick tidigare i år ett bud från Chelsea, men han tackade då nej då han inte ville vara andra målvakt bakom Peter Cech. Nu verkar det det som att Galatasaray insisterar på att värva in en utländskmålvakt vilket måste ses som ett stort mysterium om det stämmer. Man  valde att förlänga kontraktet för Aykut Ercetin som fick avsluta säsongen som första målvakt och nu ska man återigen peta honom? Samtidigt som man har landets största målvaktstalang på bänken? Det är då ett underligt målvaktsresonemang i Galatasaray om ryktet stämmer.

Galatasaray borde öppna ögonen och satsa på Ufuk fullt ut den kommande säsongen. Se på Trabzonspor där Senol Günes valt att satsa på sin unga målvakt Onur som tagit Turkiet med storm. Onur är då 1 år yngre än Ufuk. Ska Ufuk bli Turkiets toppmålvakt som han utspåtts till så måste den kommande säsongen vara hans år, annars kommer han ruttna bort. Vi har inget Champions League att bygga en trupp till, då räcker det med Ufuk som första keeper och Aykut som back-up samt Ermirhan från A2 som 3:a.