Guldstriden: Alla lagen segrade!

Det blev segrar för alla tre lagen under kvällen när kampen om ligaguldet fortsatte vilket betyder att det är bara Fenerbahce och Bursaspor som i fortsättningen har en chans att vinna ligan.

Fenerbahce 2-0 Eskisehirspor

En strålande första halvlek där det kunde ha stått 5-0 men det blev ”bara” 2-0 efter mål av Özer och Alex. Den andra halvleken var betydligt sämre än den första men inte så konstigt då Daum har en tendens att dra ner på tempot till den andra halvleken om laget leder. Tidigare har det straffat sig flera gånger men idag var ”Es, Es” inte så pass starka att man kunde skaka Fener. Trots den sega andra halvleken var hemmalaget ändå nära ett antal gånger att göra fler mål bl.a. hade Alex en skott i stolpen.

Det var ändå en skön kämpa insats som bäddade för den 7:e raka segern samt den 9:e raka nollan för målvakten Volkan Demirel men trots det så är han fortfarande långt efter rekordet som ligger på ungefär 1000 minuter medan Volkan nu har hållit nollan i dryga 700 minuter.

Matchens tre bästa spelare i mina ögon var Diego Lugano, Özer Hurmaci och Alex de Souza.

***

Undertecknad såg inget av de andra topplagens matcher.

Bursaspor 2-0 Kayserispor

1-o Turgay Bahadir

2-0 Dimitar Ivankov (straff)

Istanbul B.B. 0-1 Galatasaray

0-1 Milan Baros