Guti allt närmare Galatasaray!

Det stora samtalsämnet i Spanien den här veckan förutom var ligaguldet ska hamna har varit Guti som nu verkar allt närmare Galatasaray. Det är den spanska tidningen Marca som fortsätter att skriva om övergången: Att Guti ska skriva på ett 1+2 års kontrakt som kommer att ge honom en lön på 3 miljoner Euro per. På dessa tre år kommer han alltså att tjäna ihop totalt 9 miljoner Euro.

Hoppas verkligen att övergången blir av och att Guti visar upp sig från sin bästa sida i Turkiet då det handlar om enormt mycket pengar. Detta vore mycket stort för turkisk fotboll.

Och transferfönstret har inte ens öppnat ännu. Vi kan nog vänta oss flera tunga namn till Turkiet då både Fenerbahce och Bursaspor måste rusta upp sig inför Champions League samtidigt som Galatasaray och Besiktas vill revanschera sig efter misslyckandet i år.