Harbuzi får konkurrens?

Genclerbirligi som gjorde klart med anfallaren ”Billy” Mehmet under gårdagen kan komma att värva ytterligare en spelare från Skottland. I det här fallet handlar det om mittfältaren Michael Stewart som har blivit inbjuden till Ankara och klubben för att eventuellt diskutera en övergång.

Stewart som har hunnit bli 29 år gammal inledde en gång i tiden sin karriär i Glasgow Rangers men blev handplockad av Sir Alex Ferguson till den engelske storklubben Manchester United i slutet av 90-talet.

Där tillbringade han sammanlagt sju år men det blev inte alls mycket speltid i A-laget utan han lånades istället ut till olika klubbar innan han till slut hamnade i skotska Hibernian och sedan i hans nuvarande klubb Hearts.

Och nu kan han alltså vara på gång till Turkiet och Genclerbirligi. Stewart har även ett par landskamper för Skottland på sin meritlista.