Inför cupfinalen: Fjärde gången gillt?

Äntligen dags för Alex att lyfta titeln?

Ska det äntligen bli en seger för Fenerbahces lagkapten Alex de Souza som tidigare under karriären varit med och förlorat tre cupfinaler.

Alex som fick den frågan på presskonferensen svarade så här: ”Att ha förlorat tre finaler skrämmer mig inte. Varje final har sin historia. Mot Galatasaray under 2004/2005 så förtjänade de att vinna. Året efter förlorade vi mot Besiktas trots att vi var det bättre laget och nu senast förlorade vi återigen mot Besiktas men de förtjänade att vinna den gången.

Men att ha förlorat tre finaler betyder inte att vi kommer att förlora nästa. Vi måste blicka framåt.” fortsatte han.

Sedan fick han även en fråga om ligan men sa att det inte var prioritet just nu. ”Fenerbahce har inte vunnit cupen på 27 år. Vi vill sätta ett stopp för den sviten. Vi måste sätta vår situationen i ligan åt sidan och koncentrera oss på den här matchen.