Inför cupfinalen: Några ord inför matchen

Här nedan kommer ett par ord som sades under presskonferensen inför morgondagens finalmatch.

Först ut var de båda kaptenerna Alex de Souza och Rigobert Song innan tränarna Christoph Daum och Senol Günes sade sitt.

Vi har visat styrka vår styrka i derbymatcher den här säsongen. Vi hoppas få visa den styrkan i matchen mot Trabzonspor med.” – Christoph Daum

Det här är en fin stad med en fin fotbollsarena och det visar hur mycket fotbollen har växt i den här regionen. Imorgon kommer vi att fira fotbollen”. – Christoph Daum

Det här är en stad som har fört samman civilisationer. Att våra lag kommer hit och kopplas samman med folken från den här regionen är väldigt viktigt. Det är våra klubbarns jobb att göra fotbollen populär här. Trabzon är en stad som lever fotboll, men tyvärr har vi ingen fin arena men vi hoppas få det en dag.” – Senol Günes

Vi har förberett oss på bra inför den här matchen och kommer att göra vårt bästa för att lyfta bucklan. Hoppas verkligen att den här finalen blir något vi kan minnas väl”. – Christoph Daum

Vi är redan klara för Europa League men en vinst eller förlust i finalen kan betyda mycket inför framtiden. Vinner vi behöver vi bara spela en omgång till gruppspelet men förlorar vi blir det tre omgångar” – Senol Günes

Den bästa minnesstunden i fotboll är när man vinner finaler” – Christoph Daum

Fenerbahce har inte vunnit cupen på 27 år. Vi vill sätta ett stopp på den sviten” – Alex de Souza

En minnesvärd stund väntar oss alla. Vi kanske inte är vana med att spela matcher i en sådan här stad men vi kommer att göra allt för att åskådare ska uppleva något fint. Cupfinalen är en gåva för invånarna här och vi är stolta över att delta i det.” – Alex de Souza

Vi måste vinna för att få ett bättre utgångsläge i Europa League till hösten. Trabzonspor har redan vunnit cupen sju gånger och vi vill ta hem den åttonde titeln. Alla i truppen är fokuserade på att vinna det här”. Rigobert Song