Inför U17-EM: Träningsmatch mot Schweiz

Det turkiska U17-landslaget för spelare födda 1993 eller tidigare ska mellan den 18:e till 30:e Maj spela U17-EM i Liechtenstein.

Men innan dess ska landslaget möta Schweiz i en träningsmatch den 13:e Maj.

Åtta länder delar i U17-EM där Turkiet spelar i Grupp B tillsammans med England, Grekland och Tjeckien. I Grupp A spelar Frankrike, Schweiz, Spanien och Portugal.

Förbundskaptenen Abdullah Ercan har tagit ut följande spelare till mötet mot Schweiz: Artun AKÇAKIN, Çağrı TEKİN, Onur YAVUZ (Gençlerbirliği), Erhan KARTAL, Recep NİYAZ (Denizlispor), Beykan ŞİMŞEK, Mehmet TOPÇU (Fenerbahçe), Bilal GÜLDEN (Ankaraspor A.Ş.), Muhammed Alperen UYSAL (Galatasaray A.Ş.), Metin AYDIN (MKE Ankaragücü), Okay YOKUŞLU, Süleyman ÖZDAMAR (Altay), İlker SAYAN (Dardanelspor A.Ş.), Oğuzhan AZĞAR (Samsunspor), Taşkın ÇALIŞ (B.Mönchengladbach), Okan DERİCİ, Aykut ÖZER (Eintracht Frankfurt), Servan TAŞTAN (FC Metz), Rıdvan ARMUT (Rot Weiss Essen), Kani ÖZDİL (Wolfsburg).

Vi på turkisk fotboll kommer givetvis att hålla er uppdatera om hur det går för vårat U17-landslaget!