Kazim efter matchen "Det var väldigt varmt"

Fenerbahce mittfältaren Kazim-Kazim hade en kort interjvu med NTV Spor och svarade på två stycken frågor som handlade om vädret och de många bytena. Han sa bl.a. att det var så varmt att man kände av det varje gång man tog en rusch. Det han sade om de många bytena var att det var normalt då den nya förbundskaptenen Guus Hiddink vill se vad alla spelare går för.

Dessutom hade Sercan en kort intervju där han sa: ”Vi måste alla visa upp oss inför Guus Hiddink.”

***

Den gamle skyttekungen Ridvan Dilmen säger i studion att detta inte är ett nytt landslag utan det är ett gammal landslag och syftade på att det är ”de vanliga spelarna” i landslaget. Så Ozan Ipek, Volkan Sen, Caglar Birinci och ett par andra är inte del av det här nya landslaget för att inte tala om Guus Hiddink som jag tror kommer ha stor betydelse för det här NYA landslaget. Ibland snackar dessa ”experter” så mycket att man vill be de dra åt h-vete!