Kim Källström till Galatasaray?

Snart i Turkiet?

Galatasaray gjorde sig av med svensken Tobias Linderoth i början av året men nu kan en ny svensk vara på väg till klubben, om Frank Rijkaard får som han vill. Enligt sajten Webaslan.com så är Rijkaard intresserad av att värva tre spelare till klubben inför nästa säsong och en av dessa sägs vara Kim Källström, som en gång i karriären fick debutera i Allsvenskan som 16-åring. Sedan dess har det blivit spel i Djurgårdens IF, Rennes och nu i Lyon där han spelade semifinal i Champions League för inte alltför länge sedan. Givetvis hade detta varit väldigt roligt för turkisk fotboll om ytterligare en svensk spelare hamnat i landet, speciellt i en storklubb som Galatasaray. Men nu när säsongen börjar gå mot sitt slut och Silly Season drar igång så kanske man ska ta detta som en nypa salt.