"Nye Messi" debuterar?

15-årige supertalangen Recep Niyaz som i folkmun kallas för den ”nye Leo Messi” i Turkiet kan komma att debutera för Denizlispors A-lag senare under dagen. Denizlispor som redan har åkt ut Süper Lig med tre omgångar kvar sade tidigare under veckan att man kommer att ge ett par unga spelare och Recep kan alltså vara en av de.

Att han skulle vara den ”nye Messi” är väl och ta i men att grabben besitter en hel del talang råder ingen tvekan om. Trots sin ringa ålder spelar han med spelare som är ett par äldre  i A2 ligan som är en serie för unga spelare i Turkiet. Där har han den här säsongen gjort 6 mål på 7 matcher.

För de som undrar vilket storklubb den här unga spelaren kommer att hamna i under framtiden kan läsa den här intervjun med honom på Lig TV’s hemsida. Där berättar han bl.a. att han har varit en Fenerbahce supporter sedan födseln!