Officiellt: Michael Stewart och Mehmet Akgün har skrivit på!

Det är mycket som händer kring Labinot Harbuzis klubb dessa dagar. Vi har tidigare rapporterat om att flera spelare är på väg till klubben och bara för ett par dagar sedan skrev den albanska backen Debatik Curri på ett treårskontrakt. Och nu har även (äntligen) Michael Stewart och Mehmet Akgün skrivit på sina kontrakt. Båda spelarnas kontrakt är på 1+3 år.

Spelarna presenterade för media under gårdagen och då passade klubbens president Ilhan Cavcav på att säga ett par saker:Vi slutade på en tionde plats den här säsongen och det är jag missnöjd med. Vi hade behövt sluta på en sjätte eller sjunde plats men vi ser fram emot kommande säsongen med flera nya spelare i laget.”

Flera nya spelare väntas ansluta till Genclerbirligi de närmaste dagarna. Redan på måndag kommer den bosniske anfallaren Ermin Zec till huvudstaden för att avsluta de sista detaljerna på övergången. Dessutom kommer Mile Jedinak som har blivit uttagen i Australiens preliminära VM-trupp att spela med klubben under nästa säsong. Jedinak har den senaste säsongen varit utlånad till Antalyaspor där han har gjort mycket bra ifrån sig.

Ilhan Cavcav pratade även om Galatasaray som är intresserade av stjärnskottet Mustafa Pektemek. ”Vi har gett ett bud till Galatasaray på 4 miljoner Euro så nu är det upp till de”.