Proffskollen: Mevlüt Erdinc målskytt!

Landslagsanfallaren Mevlüt Erdinc som blev fransk cupmästare med Paris SG i lördags gjorde tidigare under kvällen sitt 17:e mål för säsongen. Målmässigt är det här den bästa säsongen någonsin för honom och frågan är om han blir kvar i den franska huvudstaden till nästa säsong då flera klubbar rycker i honom.

***

Om det går bra för Erdinc så går det lite tyngre för Colin Kazim-Richards som för närvarande är utlånad från Fenerbahce till Toulouse. Den 23-årige landslagsspelaren med nummer 9 på ryggen spelade hela matchen när hans lag tidigare under kvällen förlorade mot Lille på hemmaplan med 0-2. Det var Toulouses tredje raka förlust. Laget har nu inte vunnit någon match på hela 9 matcher. För Kazims del har det blivit 18 matcher, 2 mål och 4 varningar sedan ankomsten till Frankrike.