Servet på väg bort?

Servet Cetin som är en av landets bästa mittbackar ser ut att lämna Galatasaray. Från att ha varit kungen i Galatasaray har han denna säsong varit riktigt under isen och antagligen beror det på hans övergång till Marsaille som inte blev av trots att han i stort sett var klar, på grund av att den franska klubben bytte ordförande och den nye ordföranden inte ville ha honom. Detta verkar ha gjort honom mycket besviken och han har i år inte alls spelat som den hjälte han var.

Det ser därför ut som att Servet, som knappt får spela nu för tiden, får lämna Galatasaray och förhoppningsvis blir han proffs i någon liga i Europa. Han ska, OM han lämnar Galatasaray, kommas ihåg som en riktig hjälte och kämpe, för det har han verkligen varit!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=buDhw1-2GVA]