Silly Season – Bastürk väljer mellan Bursaspor och ''EsEs'' (31maj)

Yildiray Basturk – Den lilla ”glasliraren” som har spelat Champions League final med Bayer Leverkusen kommer med största sannolikhet spela fotboll i Superlig nästa säsong. 31åringen har meddelat att han kommer spela för antingen Bursaspor eller för ”EsEs”. Basturk gick till Blackburn under januari fönstret och fick en total speltid på 45minuter.

Trabzonspor – Vill förstärka truppen med Semih Senturk tills nästa säsong. Kontraktet med Fenerbahce löper ut till sommaren.  Semih har även fått intresse från utlandet.

Nuri Sahin – Dortmunds centrala mittfältare Nuri Sahin, har gjort en grym säsong. Nu vill storklubbar som Bayern Munchen och Lyon ha honom. Men för att köpa vår talangfulla turk kommer man vara tvungen att betala en hel del.

Kommer uppdateras under dagen !