Silly Season: Duo från Spanien till Kara Kartal?

Det är spansk media som skriver att Bernd Schuster som har varit klubblös sedan han fick sparken från Real Madrid skall ha kommit överens med Besiktas om ett kontrakt. Dessutom står det att den uruguayanske mittfältaren Juan Ángel Albín från Getafe är på ingång.

Okej, att det är Silly Season förstår vi alla men ibland kan man ändå tycka att tidningar runt om i världen borde ha bättre koll men det är väl sådant de skiter fullständigt i eftersom de bara är intresserade av att sälja. Det här ryktet kan väl vara sant men det lär kosta Besiktas dyrt eftersom den nuvarande tränaren Mustafa Denizli skrev på ett nytt kontrakt relativt nyligen, dessutom har klubben just nu inte mindre än tio utländska spelare under kontrakt och gränsen går vid åtta. Hur Besiktas skall lösa detta om det nu är sant återstår att se.

Dessutom rapporteras det från fotbollsvärlden att Ricardo Quaresma nu helt plötsligt är på väg till Real Madrid istället. En viss Jose Mourinho sägs ligga bakom affären.