Silly Season – Juan Roman Riquelme till Bursaspor?! *Uppdateras*

Bursaspor- Enligt turkiska och argentinska medier så är Bursa nära att signa Riquelme. Den argentinska spelfördelaren spelar just nu i Boca Juniors.  Han är 31 år och har spelat för bl.a. Barcelona och Villarreal i den spanska ligan.

Galatasaray Enligt källor från Slovakien och England så är Galatasaray ute efter Chelseas offensiva yttermittfältare Miroslav Stoch. Denna säsong har han varit utlånad till Twente där han har gjort ett väldigt bra jobb.  Summan som GS är villig att betala är runt 35miljoner kr.  Stoch kommer spela VM för sitt Slovakien i sommar. Håll koll på denna kille!

Besiktas – Inter och Besiktas har kommit överens om priset på Quaresma. Nu är det upp till Quaresma ifall han vill komma till Istanbul och  Besiktas! Mer om detta kommer.

* Bordeauxs nya tränare Jean Tigana vill förstärka på anfallsfronten då Chamakh lämnade för Arsenal.  Man har därför siktat in sig på Besiktas brasse Bobo.  Det var Tigana som köpte Bobo år 2006 till Besiktas.  Brassens kontakt löper ut 2011 med Besiktas.*

Kayserispor – Deras nya tränare Shota Arveladze har sagt att han kommer köpa en Mittback, mittfältare och en striker.  Mycket talar för  att anfallaren blir Boyd i G.Rangers där han har bombat in mål. Fler en Henke Larsson i Celtic! Imponerande. Och Skulle bli en bra ersättare till Makukula.

Trabzonspor – Mehmet Aurelio startade sin turkiska karriär i Trabzonspor  och kan nu avslutade den vid svartahavet. Enligt holigan så förbereder Trabzon ett bud på 1.5miljoner euro. Just nu spelar Aurelio i Real Betis.

* Lazios mittfältare Thomas ”The Hammer” Hitzlsperger är besviken över sitt halvår i Lazio. Enligt turkisk och italiensk media så kan övergången bli en verklighet till Trabzonspor. *