Sista omgången: Var hamnar guldet?

Då är det väl snart dags att sammanfatta säsongen meen innan dess skall vi utse de turkiska mästarna säsongen 2009/2010 som står mellan storklubben Fenerbahce och uppstickaren Bursaspor. Fener har allting i sina egna händer i hemmamötet mot Trabzon medan Bursa möter tar emot Besiktas på hemmaplan.

15.05.2010

Denizlispor – Gaziantepspor

Istanbul B.B. 3-0 Ankaraspor

Diyarbakirspor – Eskisehirspor

Sivasspor – Ankaragücü

Antalyaspor – Kayserispor

16.05.2010

Genclerbirligi – Galatasaray

Bursaspor – Besiktas

Fenerbahce – Trabzonspor

Manisaspor – Kasimpasa

***

Ankaraspor, Denizlispor och Diyarbakirspor åker ur serien medan Karabükspor och Bucaspor tar steget upp från Bank Asya medan Altay, Karsiyaka, Konyaspor och Adanaspor gör upp om den tredje platsen till Süper Lig.