Superturken slog till igen!

Bilden är tagen av Felix Rimfrost

I förra omgången slog Ceyhun Eris till  och fixade tre poäng till Assyriska i segermatchen mot Öster. Igår kväll slog han till igen, när han på tilläggstid ordnade en poäng i bortamötet mot Brage där Assyriska hamnade i ett 0-2 underläge redan till paus. Men tack vare två mål i andra halvleken genom Mattias Genc samt Ceyhun så är Assyriska fortsatt obesegrade och toppar tabellen på 8 poäng, lika många som Örgryte.

Ceyhun Eris har den här säsongen gjort 2 mål och 1 assist på 4 matcher. Inte illa av en spelare som kom sent till klubben och är därmed inte riktigt i matchform. Det börjar kanske bli uttjatad men detta är bara början på vad vi kommer att få se av honom under årets gång. Detta gäller inte bara Assyriska och deras fans, övriga supportrar runt om i landet ska även vara glada över att en såhär pass duktig spelare håller till Superettan. Bara att se honom på en fotbollsplan just i er stad den här säsongen är värd matchbiljetten.