Svart dag på börsen

En olycka kommer sällan ensam, efter skandalscenerna som vi fick bevittna igår både på läktaren och utanför Sükrü Saracoglu kom idag ett mycket tungt besked för Aziz Yildirim. Nämligen att aktiehandeln för Fenerbahce aktien ökat drastiskt, men tyvärr inte i positiv bemärkelse, utan negativ… mycket negativ sådan. Folk har nämligen sålt aktier i massor och totalt har aktien sjunkit med 18.57 % vilket innebär att 325 miljoner lira har försvunnit från aktiernas totala värde igår.  Värdet på aktierna var igår förmiddag 1 miljard 750 miljoner, men på grund av förlusten igår har värdet nu sjunkit till 1 miljard 425 miljoner lira, vilket otroligt tunga summor. Värdet på 1 aktie sjönk från 70 lira till 57 lira och om Aziz Yildirim inte var nöjd efter gårdagen, blev han inte mycket gladare av detta.

Aziz Yildirim som annars byggt upp ett fallfärdigt Fener till något att räkna med brukar ha sinne för bra affärer men han har svikit många denna säsong. Innan säsongen lovade han att fotbollslaget skulle vinna ligan 3 år i rad, men nu har man istället förlorat dom 3 senaste åren (08 = GS, 09 = BJK, 10 = BS). Dessutom signerade han en riktig tabbe stackarn för ett par dagar sedan när Volleybollen, som faktiskt vann sin liga skulle lämna över pokalen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BkQs-txhfhE]

Noterade ni vad han sa? ”Sen bunu al, ben futbolunkini alacagim” (Ta den här du, jag tar fotbollens)