Tjeckiens trupp mot Turkiet: Ingen Milan Baros

Förbundskaptenen Michal Bílek har tagit ut följande spelare till matchen mot Turkiet senare ikväll. Notera att varken Milan Baros (Galatasaray) eller Tomas Rosicky (Arsenal) finns med i truppen.

Tjeckien gjorde precis som Turkiet, dvs att man missade VM-slutspelet i Sydafrika om ett par veckor och har sedan dess börjat bygga ett nytt landslag inför framtiden. Övriga namn som saknas är: Roman Hubník, Václav Svěrkoš och Zdeněk Pospěch. Dessutom saknas Michal Kadlec som inte fick något tillstånd av Bayer Leverkusen.

Målvakter: Jaroslav Drobny (Hertha Berlin), Petr Cech (FC Chelsea), Jan Lastuvka (Dnepr Dnepropetrovsk).

Försvarare: Tomas Hübschman (Sachtar Doneck), Ondrej Kusnir (AC Sparta Praha), David Limbersky (FC Viktoria Plzen), Ondrej Mazuch (RSC Anderlecht), Tomas Sivok (Beşiktaş), Marek Suchy (Spartak Moskova).

Mittfältare: Jaroslav Cerny (SK Slavia Praha), Milan Cerny (SK Slavia Praha), Libor Sionko (AC Sparta Praha), Mario Holek (Dnepr Dnepropetrovsk), Jan Moravek (FC Schalke 04), Jaroslav Plašil (Girondins Bordeaux), Jan Polak (RSC Anderlecht), Daniel Pudil (KRC Genk), Rudolf Skacel (AE Larissa).

Anfallare: Martin Fenin (Eintracht Frankfurt), David Lafata (FK Baumit Jablonec), Lukas Magera (FC Timisoara), Tomas Necid (CSKA Moskva).