U15-landslaget möter Ryssland

Det turkiska U15-landslaget ska med start imorgon spela två matcher mot Ryssland under den här veckan.

Följande spelare är uttagna till truppen

Mert YILDIZ, Oğuzhan GÖKKAYA, Yunus Emre GENÇ (Galatasaray A.Ş.), Taha Alper ÇİBERBatıcan ADAY (Bursaspor), Gökhan AKKAN (Ankaraspor A.Ş.), Muhammed DEMİRCİ (Beşiktaş A.Ş.), Murat DEMİR (Manisaspor), Emre AYDIN (Trabzonspor A.Ş.), Hasan KARAKAŞ, Hüseyin YESMESLİLER, Taylan ANTALYALI, Burak AYDIN, Ömer KAMBEROĞLU (Bucaspor), Turhan Alper TURGUT (Adanaspor A.Ş.), Çağrı GÜLCÜ (Altay), Tufancan GÖÇE (Samsunspor), Burhan YILDIZ (İstanbulspor A.Ş.), Mert Ali TURGUT (Malatya Belediyespor), Serhat ÇAKMAK (Ajax Amsterdam), Onur YILDIRIM (B.Dortmund), Ali ÇELİK (B.Mönchengladbach), Muhammet MERT (Genk).

Den mest välkände namnen i den här truppen är helt klart supertalangen Muhammed Demirci som var på väg till Barcelona redan som 12-åring. Men affären stoppades den gången och idag spelar den 15-årige Muhammed Demirci i Besiktas juniorlag med spelare som är några år äldre.*Se klippet nedan*

”The next Ronaldinho”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kiUA_JriWMs]